LESMATERIALEN

Voor de cursus begint, ontvangt u het lespakket thuis bezorgd. U wordt verzocht al tijdens de eerste les, dit prachtige lespakket mee te nemen omdat u ook al tijdens de eerste les direct aan de slag gaat.


Het HaarAcademie lespakket is met de grootste zorg samengesteld door onze docentes. Dit zijn mensen uit de praktijk en weten precies wat u nodig bent. 

Het HaarAcademie lespakket bestaat uit materialen van zeer hoge kwaliteit. Wat te denken bijvoorbeeld van scharen van het bekende merk Jaguar. Wel graag bij opgaaf vermelden of u links- of rechtshandig bent. Het pakket zal daar op worden aangepast

Dus ook al tijdens de basisopleiding werkt u met echte kwaliteits materialen. De kwaliteit staat borg voor jarenlang plezier zodat u niet steeds nieuwe spullen hoeft aan te schaffen.


 

NU MET gratis CURSISTEN KORTINGSPAS

 

CURSISTEN VAN DE HAARACADEMIE ONTVANGEN EEN KORTINGSPAS VAN DE LEVERANCIER VAN HET WERKPAKKET. DIT GEEFT RECHT OP FLINKE KORTINGEN. DUS ALS U TIJDENS DE OPLEIDING SPULLEN WILT NABESTELLEN DAN MAAKT U HANDIG GEBRUIK VAN DE KORTINGSPAS.

Het HaarAcademie werkpakket bestaat uit de volgende professionele kappersmaterialen:


Oefenhoofd met ECHT haar

Statief met wieltraining voor het oefenhoofd

Professionele Föhn Wahl Superdry

Dupont Black Diamant naaldkam

Herenknipkam

Herenkam

Sibel tunnelborstel

Sibel Brushing 16 mm  

Sibel Brushing 33 mm

Kaplaken

Nekkwast

Waterspuit

Verdeelklemmen 12 stuks

Etui Croco

Prestyle Ergo schaar 

Prestyle Ergo Coupe


En natuurlijk ontvangt u tijdens de eerste les ook het naslagwerk zodat u thuis nog eens op uw gemak kunt nazien wat de docente u heeft uitgelegd.
het complete werkpakket voor de basiscursus haarknippen. (m.u.v. de spiegel)