Kerst Workshop Glamour kapselsGeef je op voor de workshop:  


Glamour kapsels


 


Tijdens deze lesavond ga je leren een feestelijk kapsel te maken onder begeleiding van een ervaren docente.  Denk aan leuke opsteek- en vlechttechnieken

 Neem hier voor mee leuke kettingen, veertjes, glitters, linten wat je leuk vindt om in het haar te doen.   Je neemt zelf een model mee bij voorkeur met (half) lang haar.
  Er wordt gewerkt met krul/styling tangen. Die kun je bij de HaarAcademie kopen, maar als je er zelf één hebt dan mag je die uiteraard meenemen.

 

 

Voor wie is deze avond bedoeld?

De kerst workshop Glamourkapsels  is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar. Het enige wat we van u vragen is een goede motivatie. Ervaring is niet nodig. Dus als u wilt leren hoe u een feestelijk kapsel maakt, zonder daarbij te hoeven knippen,  bent u van harte welkom. 
 

Wie geeft les

De HaarAcademie werkt alleen met zeer vakbekwame en ervaren docentes. Onze docentes hebben veelal jarenlang ervaring in het kappersvak en zijn hoog opgeleid. De HaarAcademie kent een strenge selectie procedure voor docentes.  Daarnaast trainen we onze docentes intern zodat u verzekerd bent van het hoogste niveau qua kennis en ervaring.  Onze docentes zijn daarnaast zeer gedreven en kunnen u ook precies uitleggen hoe u straks commercieel gezien de zaak het beste kunt aanpakken.Cursusavond

Per locatie is gekozen voor een andere avond. Kijkt u in het overzicht.


Kosten

De kosten voor deze avond, inclusief koffie, thee en wat lekkers, bedragen slechts  € 30,--


Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u van de HaarAcademie het certificaat:  Glamour Kapsels (GK01)
 


Vervolg cursus

Heb je deze workshop gevolgd en vindt je het leuk hier mee door te gaan dan organiseert de HaarAcademie een cursus opsteken en vlechten. Binnenkort staat hierover meer info op onze website.